Εύη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ραφήνα Αττικής.
Αν και οι πανελλαδικές με τοποθέτησαν σε χώρο απρόσωπο με πολλούς αριθμούς, την καρδιά και την ματιά μου κέρδισε γρήγορα ο χώρος της αισθητικής, τόσο γιατί είναι μαγικό να ασχολείσαι με την ομορφιά, όσο κι επειδή με συναρπάζει η προσφορά στον άνθρωπο.
Οι σπουδές μου στο τομέα της αισθητικής αλλά και η μετεκπαίδευσή μου στα πλαίσια των σπουδών μου στην αισθητική ιατρική, μου έδωσαν την απαραίτητη γνώση και ακόμη περισσότερο την θέληση να εργαστώ ως επαγγελματίας αισθητικός.
Την δερματολόγο Χριστιάννα Ρεπούση τη γνώρισα πρώτα ως ασθενής, όταν ήμουν ακόμα μαθήτρια και με κέρδισε η υπευθυνότητα, η προσοχή και η αποτελεσματικότητα που έδειξε σε ένα θέμα που με απασχολούσε καιρό.
‘Οταν ήρθε η ώρα για την πρακτική μου, ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Από τότε είμαι μέλος της mydermaclinic.
Αισθάνομαι πολύ τυχερή που τόσο γρήγορα βρέθηκα σε ένα χώρο που με εκτιμούν, που λαμβάνουν υπόψη τους τη γνώμη μου, που με βοηθούν να εξελιχθώ κατά τον καλύτερο τρόπο , τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.
Αυτό το απίστευτο δέσιμο αυτής της ομάδας είναι κάτι που βρίσκει κανείς σπάνια……σας περιμένουμε να το μοιραστείτε μαζί μας…

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Facebook page

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved