Γνωρίστε μας

Xristianna about 3

Dr Christianna Repoussi

Λίγα λόγια για μένα

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και το  1992 τελείωσα  την Ιατρική Σχολή Αθηνών.
Η ιατρική όπως και η Δερματολογία ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή μου και θα ήταν πάλι αν ξανάρχιζα από την αρχή.
Ενδεικτικά, τελειωσα την ειδικότητα μοιρασμένη σε τρία νοσοκομεία, στο Νοσοκομείο Λοιμωδών, στο νοσοκομείο “ Ανδρέας Συγγρός” και στο Uninversity Hospital Lewisham  στη Μεγάλη Βρεττανία.

Η κλασική δερματολογία, η παιδοδερματολογία, η δερματοσκόπηση σπίλων και όγκων του δέρματος και η δερματοχειρουργική  είναι πεδία που έχω ειδικευθεί και τα αγαπώ.

Ο χώρος όμως που με κέρδισε εδώ και 20 χρόνια είναι αυτός της κοσμητικής ιατρικής και πιο συγκεκριμένα  αυτός της επεμβατικής κοσμητικής δερματολογίας.

Οι παρακολουθήσεις σε hands on courses , σε σεμινάρια και σε συνέδρια καθώς  και οι πιστοποιήσεις αναρίθμητες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Δε νομίζω όμως ότι έχει νόημα να σας κουράσω με ημερομηνίες και συνέδρια.
Κι αυτό γιατί κατάλαβα στην πράξη ότι  όσο σημαντική είναι  η απόκτηση  γνώσης υλικών και τεχνικών, άλλο τόσο σημαντική είναι η σωστή προσέγγιση του ασθενούς  και προπάντων η ικανότητα να «διαβάζεις» τις βαθύτερες ανησυχίες και ανάγκες του.

Στη mydermaclinic όμως δεν είμαι μόνη μου….

Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, χωρίς την υποστήριξη μιας δυνατής και δεμένης ομάδας.

Σε  άψογη συνεργασία  λοιπόν με μία αγαπημένη και καταξιωμένη δερματολόγο , την Άννη Τωμαδάκη, τον επεμβατικό δερματολόγο  Κωνσταντίνο Γκριτζάλα, δύο πλαστικούς χειρουργούς, τον Κωνσταντίνο Μπενετάτο και τον Γιώργο Καλογεράκη, και τέσσερις εξαιρετικές αισθητικούς, την Λίλα Ηλιοπούλου, την Εύη Σπυριδάκη, την Αντζέλικα Πλατόνε και την Τζωρτζίνα Κιρκιλή καθώς και τη γραμματέα της κλινικής Αρετή Στέλιου, προσπαθούμε συνέχεια ώστε κάθε ασθενής μας να απολαμβάνει την καλύτερη θεραπευτική προσέγγιση που του αξίζει.

Σας περιμένω εγώ και η ομάδα μου λοιπόν με πολλή αγάπη και σεβασμό στην όμορφη Ν. Μάκρη, κοντά στη θάλασσα.

Χριστιάννα

Xristianna about 1

Dr Anny Tomadaki

Λίγα λόγια για μένα

Δερματολόγος

Πριν διαβάσετε τι θέλει η Άννη να αναφέρει  στο βιογραφικό της , θα ήθελα εγώ , η Χριστιάννα να σας καταθέσω πολύ απλά και ειλικρινά  ότι στο πρόσωπο της Άννης , βρήκα όχι μόνο μία άψογα καταρτισμένη επαγγελματία αλλά και τον  μοναδικό άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ για εσάς, τους ασθενείς μου, που με τιμάτε τόσα χρόνια…

Dr Anny Tomadaki

Τα τελευταία δύο χρόνια,  συνεργάζομαι με την Mydermaclinic και την αγαπημένη μου συνάδελφο Χριστιάννα Ρεπούση, που εκτιμώ απεριόριστα, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια μεγάλη αγάπη και αφοσίωση για τον άνθρωπο ασθενή .

 Η Χριστιάννα είναι άριστη ιατρός και διακρίνεται από επαγγελματισμό, όραμα και συνέπεια. Η ομάδα της, είναι  στελεχωμένη από άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Η Mydermaclinic, προσφέρει μόνο επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης Δερματολογίας, Κοσμετολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, κατά τον καλύτερο τρόπο σε όσους την εμπιστεύονται, σε ένα περιβάλλον φιλικό και ιδιαίτερα φροντισμένο.

Τελείωσα την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1996. Έκτοτε και μέχρι το 2013, υπηρέτησα ως στρατιωτικός ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το μεγάλο μου ενδιαφέρον για τις παθήσεις του δέρματος, έκανε την επιλογή της Δερματολογίας μονόδρομο. Έτσι ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στην Εσωτερική Παθολογία για ένα έτος (1996-1997) στο Ν.Ν.Α, ενώ για την εκπαίδευσή μου στη Δερματολογία επέλεξα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων «Ανδρέας Συγγρός». Το 2001 μου απονεμήθηκε ο τίτλος της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου.

Το 2003 μετεκπαιδεύτηκα για ένα έτος σε δύο σημαντικούς τομείς της Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και τις εφαρμογές Laser στα αντίστοιχα τμήματα του νοσοκομείου Α. Συγγρός.

Η επιστροφή μου στο Ν.Ν.Α αρχικά ως επιμελήτρια και στη συνέχεια ως Διευθύντρια , μου έδωσε μεγάλη εμπειρία στην άσκηση της Δερματολογίας.

Παράλληλα δραστηριοποιήθηκα και στον ιδιωτικό τομέα, εστιάζοντας ιδιαίτερα  στο Cosmetic Dermatology που έκτοτε έγινε η μεγάλη μου αγάπη.

Οι σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιγήρανσης, όπως τα ενέσιμα εμφυτεύματα, το μπότοξ, τα νήματα ανάρτησης, οι εφαρμογές laser και άλλων καινοτόμων τεχνολογιών, αποτελούν την καθημερινή μου ενασχόληση.
Στόχος μου, είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών και κοσμητικών υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό είναι συνεχής και αδιάλειπτη η προσπάθεια και η παρακολούθηση διεθνών μεταπτυχιακών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Facebook page

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved