Laser Motus: Επανάσταση στη laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη

Laser Motus AX & τεχνολογία Moveo:

Ήρθαν στη mydermaclinic και αλλάζουν τα δεδομένα στη laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη!

Μέχρι σήμερα, η αποτρίχωση και το λέιζερ Αλεξανδρίτη ήταν λέξεις άρρηκτα συνδεδεμένες και συνυφασμένες με το τέλειο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση.

Όχι πια! Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τη laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη.

Από σήμερα, η τεχνολογία στο λέιζερ αποτρίχωσης προχωράει ένα βήμα παραπέρα, εξελίσσεται και δημιουργεί ένα επαναστατικό όπλο στα χέρια της Δερματολογίας, που ακούει στο όνομα Motus AX με τεχνολογία Moveo. Το νέο αυτό μηχάνημα είναι το τελευταίο απόκτημα της mydermaclinic που με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε.

Το Motus AX είναι το νέο σύστημα που έχει αναπτύξει η διεθνούς κύρους εταιρία DEKA με την ολοκλήρωση της τεχνολογίας Moveo που φέρνει τα πάνω κάτω και υπόσχεται την τέλεια αποτρίχωση.

Στην πραγματικότητα, κανένας άλλος τύπος λέιζερ δεν μπορεί να συνδυάσει:

  • αποτελεσματική απορρόφηση μελανίνης (στα 755 nm)
  • υψηλή ισχύ αιχμής (πάνω από 6.000 W) &
  • δυνατότητα επιλογής σύντομου μήκους παλμού (έως 2 ms).

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ MOVEO

Ένα πρωτοποριακό μηχάνημα απαιτεί μια πρωτοποριακή χειρολαβή και τεχνολογία που κάνει τη διαφορά στην αποτρίχωση. Όπως η πραγματικά επανασταστική χειρολαβή MOVEO που επιτρέπει σε δευτερόλεπτα την αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών με μια νέα μέθοδο

✔️πιο εύκολη

✔️ταχύτερη

✔️ασφαλέστερη

✔️ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΔΥΝΗ

✔️ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ!

Για πρώτη φορά έχετε βελούδινο, απαλό δέρμα στο μισό χρόνο, χωρίς δυσχρωμίες ή παρενέργειες και πάντα με την εγγύηση των δερματολόγων της mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη.

ΑΜΕΣΑ, ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ

Μέχρι σήμερα για την τέλεια αποτρίχωση απαιτούνταν ένας μεγάλος αριθμός από συνεδρίες. Τώρα με το Laser Motus AX μειώνονται αισθητά οι συνεδρίες που απαιτούνται, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ορατά και διαρκούν περισσότερο από ποτέ!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση και δοκιμή με το επανασταστικό Laser Motus AX με τεχνολογία MOVEO.

📞22940 92400

0

Βίβιαν Σταμούλη

Σε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό, μπορείς να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της δερματολόγου Χριστιάννας Ρεπούση. Πάντα ακριβής στις διαγνώσεις, άκρως ενημερωμένη και εξειδικευμένη στις τελευταίες εξελίξεις για τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Το team της επίσης εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έλπη Λιβιεράτου

Όταν λέμε ιατρείο σκεφτόμαστε ένα περιβάλλον ψυχρό που υποβόσκει ο πόνος. Ο χώρος σας δεν έχει καμμία σχέση με την εικόνα αυτή. Είναι ένα ζεστό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια, όπου τα άτομα που το επανδρώνουν είναι πάντα χαμογελαστά, έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν και να σου λύσουν οποιδήποτε πρόβλημα. Υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός φιλικής συμπεριφοράς και επιστημονικής κατάρτισης. Απλά …συνεχίστε έτσι!!!

Κατερίνα Νικολοπούλου

Εδώ και χρόνια η Χριστιάννα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Γλυκιά, ευγενική πάντα με το χαμόγελο αντιμετωπίζει τους ασθενείς της με πραγματικό ενδιαφέρον. Της εμπιστεύομαι όλα τα δικά μου δερματολογικά προβλήματα όπως και των παιδιών μου. Το δερματολογικό ιατρείο της Χριστιάννας Ρεπούση προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. Πολύ καλόγουστος χώρος και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Εξαιρετική δερματολόγος με σημαντική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και πάνω απ’όλα με μεγάλη αγάπη για το λειτούργημα που ασκεί. Την συνηστώ ανεπιφύλακτα…

Σοφία Κυπαρίσση

Δύσκολο να κλείσω σε λίγες λέξεις αυτά που νιώθω για τη γιατρό και γυναίκα Χριστιάννα Ρεπούση. Επιστημονικό ήθος, συνέπεια, βαθιά γνώση της επιστήμης της. Το μότο της άλλωστε είναι “Η γνώση είναι δύναμη”. Χαρισματική προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη, σ’ένα περιβάλλον όπου όλα είναι όμορφα και ανεπιτήδευτα. Η ομάδα της, η dream team της, οι υπέροχες Λίλα και Φιλίτσα, προσεχτική επιλογή της κ.Ρεπούση ώστε το ιατρείο να λειτουργεί άψογα.

Αμαλία Παπαδάκη

Η Χριστιάννα και η ομάδα της παρέχουν υπηρεσίες μοναδικές σε πολύ καλές τιμές. Άνθρωποι που από καρδιάς σου λένε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και όχι αυτό που επιτάσσεται από τη μόδα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Χριστιάννα Ρεπούση και την ομάδα της διότι έχω δει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα…

Ειρήνη Μενδρινού

Χώρος χαλαρός και ιδιαίτερα φωτεινός. Αυτό που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα είναι μια ανθρώπινη, φιλική, ζεστή συμπεριφορά που συνοδεύεται από συνεχή επιστημονική ενημέρωση με αποτελέσματα όμορφα, δροσερά, φρέσκα και πάντα τόσο όσο … Σας εμπιστεύομαι

Ελένη Καρκάνη

Υπέροχος χώρος πλαισιωμένος από ξεχωριστούς ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου τους, γεμάτους όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους, με σκοπό τους να σου τονισουν ότι είσαι μοναδικός…