Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

Η Βοτουλινική τοξίνη, το ευρέως γνωστό ως BOTOX, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Αισθητικής Ιατρικής, ειδικά για τις δυναμικές ρυτίδες του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό.
Το δεύτερο επαναστατικό ιατροτεχνολογικά προϊόν που πρωταγωνιστεί στις αισθητικές θεραπείες και είναι ιδιαιτέρως αγαπητό, είναι το υαλουρονικό οξύ, δομικό συστατικό κυρίως του δέρματος, αλλά και των αρθρώσεων και των χόνδρων. Ευθύνεται για την διατήρηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος. Η σταθερή απώλειά του, που ξεκινά μετά τα 25 και επιταχύνεται ραγδαία μετά την κλιμακτήριο στις γυναίκες, είναι η βασική αιτία για την εμφάνιση ρυτίδων, χαλάρωσης αλλά και για τη θαμπή, άτονη όψη της επιδερμίδας.
Μέχρι σήμερα το Botox εφαρμόζεται ενδομυϊκά, στο πρόσωπο (μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας) και επιλεκτικά στο λαιμό, ενώ το υαλουρονικό οξύ, χρησιμοποιείται με διάφορες τεχνικές ως εμφύτευμα, είτε για να βελτιώσει το περίγραμμα σε περιπτώσεις χαλάρωσης και πτώσης του δέρματος (sagging), είτε για να αποκαταστήσει τον όγκο σε διάφορες περιοχές του προσώπου (ζυγωματικά, πηγούνι, χείλη), είτε για να γεμίσει και να βελτιώσει ρυτίδες και πτυχές, όπως τις ρινοπαρειακές, τις marionette lines και τις ρυτίδες του λαιμού.
Σήμερα, έρχεται δυναμικά μία πραγματικά επαναστατική θεραπεία, το HYALU-BOTOX και ταράζει τον χάρτη της Αισθητικής Ιατρικής όπως τον ξέρουμε. Το HYALU-BOTOX συνδυάζει τα οφέλη του Botox και του υαλουρονικού, εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού χωρίς περιορισμούς και βοηθά συνολικά στη βελτίωση και ανανέωση του δέρματος, με αποτελέσματα πραγματικά εντυπωσιακά.

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HYALU-BOTOX?

  Πρόκειται για ένα μίγμα των 2 βασικών ουσιών, βοτουλινικής τοξίνης και αδιασταύρωτου υαλουρονικού οξέος. Το μίγμα περιέχει λίγες μονάδες βοτουλινικής τοξίνης που ενίονται με ιδιαίτερη τεχνική στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (κατώτερο χόριο) όχι όμως ενδομυϊκά, όπως γίνεται στην κλασική θεραπεία Botox. H έγχυση της τοξίνης επηρεάζει τη συσπαστικότητα των μυών του προσώπου και καταργεί τη λεπτή ρυτίδωση, ενώ ταυτόχρονα το υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Στο μίγμα προστίθενται και λυοφιλοποιημένα αμινοξέα (γλυκίνη, προλίνη, λυσίνη) που διεγείρουν την κολλαγονογένεση, βελτιώνοντας συνολικά την όψη και ποιότητα του δέρματος στις περιοχές που στοχεύουμε.

 • ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΑ?

  Το εντυπωσιακό με το HYALU-BOTOX είναι η βελτίωση της ποιότητας και της υφής του δέρματος που παρατηρείται μετά τη θεραπεία. Το δέρμα γίνεται λείο και σφριγηλό, λαμπερό και ενυδατωμένο, χαρίζοντας μια συνολικά πιο νεανική και φρέσκια επιδερμίδα. Οι επιφανειακές στατικές ρυτίδες και οι ρυτίδες έκφρασης λειαίνονται, χωρίς να επηρεάζουν στο ελάχιστο την εκφραστικότητα του προσώπου. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, άμεσα ορατό και άκρως εντυπωσιακό!

 • ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

  Γενικά συνιστάται μία θεραπεία ανά δίμηνο για έξι μήνες, αλλά προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Η διάρκεια του κλασικού σχήματος, είναι ένα έτος. Το HYALU-BOTOX, είναι κατάλληλο και για λιπαρά δέρματα, καθώς η βοτουλινική τοξίνη καταστέλλει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, με αποτέλεσμα οι πόροι στο δέρμα να ελαττώνονται σε αριθμό και μέγεθος και να ρυθμίζεται η σμηγματόρροια.

 • Το HYALU-BOTOX με μια ματιά:
  • Θεραπεία που συνδυάζει τα οφέλη του Botox και του υαλουρονικού οξέος
  • Είναι απλή, ασφαλής και σχετικά οικονομική θεραπεία
  • Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ακόμα και μετά από μία μόνο εφαρμογή
  • Μπορεί να επαναληφθεί μετά από δύο μήνες
  • Βελτιώνει συνολικά την υφή του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό
  • Αφορά τόσο τη λεπτή στατική ρυτίδωση, όσο και τις ρυτίδες έκφρασης
  • Συνδυάζει τη μυϊκή χαλάρωση, με την ενυδάτωση και την νεοκολλαγονογένεση, για μια συνολική προσέγγιση και αντιμετώπιση της δερματικής γήρανσης
  • Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρά δέρματα
  • Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης, όπως microneedling & peeling.