Τo Sculptra® είναι ένα βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό, γνωστό ως πολυ-L-γαλακτικό οξύ, που διεγείρει φυσικά τα κύτταρα, για να παράγουν κολλαγόνο.

 • ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ SCULPTRA;

  Το αποτέλεσμα είναι μια πιο νεανική και φυσική όψη. Το Sculptra® επιτρέπει την πραγματική ανανέωση της όψης, αποκαθιστώντας το φυσικό περίγραμμα του προσώπου και εξομαλύνοντας τις ρυτίδες, τις ζάρες και τις πτυχώσεις.

 • ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SCULPTRA;

  Το Sculptra® δρα στοχεύοντας τις υποκείμενες αιτίες των σημαδιών γήρανσης, όπως η απώλεια κολλαγόνου. Πρόκειται για ένα ενέσιμο υλικό για το πρόσωπο που  διεγείρει  τους ινοβλάστες- μια κατηγορία εξειδικευμένων κυττάρων που βρίσκονται στο χόριο (την βαθύτερη στιβάδα δέρματος), ώστε να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι αυξάνει το πάχος του δέρματος, το πρόσωπο αποκτά περισσότερο όγκο και δείχνει νεότερο.

 • ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

  Είναι απαραίτητες κατά μέσο όρο 3 έως 5 συνεδρίες  μεταξύ των οποίων μεσολαβούν 4 έως 6 εβδομάδες, για να δημιουργήσει  βελτιωμένη, πιο νεανική όψη. Στη διάρκεια των θεραπειών με το Sculptra®, το κολλαγόνο αντικαθίσταται.

 • ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

  Με την πάροδο του χρόνου, θα παρατηρήσεις φυσικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σου, τα οποία μπορεί να διαρκέσουν περισσότερα από 2 χρόνια.

  Δεδομένου ότι το Sculptra® στοχεύει τις υποκείμενες αιτίες των σημαδιών γήρανσης του προσώπου, προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα, τα οποία εμφανίζονται σταδιακά και μπορεί να διαρκέσουν περισσότερα από 2 χρόνια. Ορισμένες βελτιώσεις είναι ορατές μέσα στις πρώτες εβδομάδες θεραπείας, αλλά η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα μοναδικά της αποτελέσματα κατά μέσο όρο μετά από 2 έως 3 θεραπευτικές συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα σε λίγους μήνες.

 • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

  Μην συγκρίνετε αυτή τη θεραπεία με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος. Τελείως διαφορετικό υλικό, σκεπτικό, εφαρμογή και κόστος.

  Αφήστε σε μας την ευθύνη για την  πρόταση και τον σχεδιασμό της πιο κατάλληλης για σας θεραπείας…