Πρόκειται για σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ βασισμένο στην πατέντα NASHA technology, που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία.

 • ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ RESTYLANΕ;

  Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία η οποία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στα χέρια. κατόπιν εφαρμογής αναισθητικής κρέμας.

 • ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ RESTYLANΕ;

  Είναι ανώδυνη, διαρκεί 20-30 λεπτά και ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του εργασίες.

 • ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΗ;

  Η θεραπεία αυτή αναζοωγονεί την επιδερμίδα αποκαθιστώντας την υδατική της ισορροπία, βελτιώνει την ελαστικότητα, εξαφανίζει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα. Το πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής έναντι των υπολοίπων ενέσιμων θεραπειών είναι ότι πρόκειται για ουσιαστική βαθιά εκ των έσω ενυδάτωση. Μια ουσιαστική θεραπεία της επιδερμίδας και όχι μόνο διόρθωση ρυτίδων, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την βελτίωση του τόνου του προσώπου και αναπλήρωση του χαμένου του όγκου.

 • ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

  Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή από την 3-4η ημέρα μετά την εφαρμογή της.

  Το πρωτόκολλο της θεραπείας, ανάλογα με το βαθμό της γήρανσης του δέρματος, είναι 3 συνεδρίες (μια κάθε μήνα), επανάληψη μιας συνεδρίας στο εξάμηνο και μετά κάθε χρόνο.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΔΗ RESTYLANΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

  Υπάρχει το restylane vital light και το restylane vital τα οποία επιλέγονται με βάση τις ανάγκες του προσώπου του ασθενή.

 • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

  Μην συγχέετε αυτή την θεραπεία με τη συνήθη μεσοθεραπεία. Άλλο αποτέλεσμα, άλλη διάρκεια, άλλο κόστος, άλλοι στόχοι…