Ίσως η πιο πολυσυζητημένη θεραπεία των τελευταίων 15 ετών…

Ούτε η Allergan (η εταιρεία που το αντιπροσωπεύει να ήμουνα) , δεν θα το υπερασπιζόμουνα τόσο συχνά όπως κάνω στην καθημερινότητά μου στο ιατρείο. Κι αυτό όχι γιατί το προτιμώ έναντι των άλλων θεραπειών, αλλά γιατί έχει κατηγορηθεί και συνδεθεί αδίκως με όλα τα παραμορφωμένα πρόσωπα που βλέπουμε γύρω μας και στις τηλεοράσεις. Και πιστέψτε με είναι το πιο ΑΘΩΟ!!!!

Μερικές αλήθειες λοιπόν για να αποκαταστήσουμε το όνομά του…

 • Η ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ;

  Το Μυοχαλαρωτκή θεραπεία δεν παραμορφώνει… Η λειτουργία της Μυοχαλαρωτκής θεραπείας συνίσταται στον προσωρινό περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την προσωρινή αδρανοποίηση των μυών που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.

  Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση της Μυοχαλαρωτικής θεραπείας, που δεν επιτρέπει την κίνηση των μυών, οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

 • ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

  Η Μυοχαλαρωτκή θεραπεία λέγεται και lunch-time treatment γιατί χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για τη θεραπεία.

  Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Μυοχαλαρωτκή θεραπεία που έρχονται σταδιακά, διαρκούν 4-6 μήνες ενώ η διαδικασία μόλις 10 λεπτά.

 • ΠΟΙΕΣ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;

  Εκτός από την ευρέως γνωστή Μυοχαλαρωτκή θεραπεία της ALLERGAN αμερικανικής προέλευσης, υπάρχει και η λιγότερο γνωστή DYSPORT αγγλικής προέλευσης, το ίδιο αποτελεσματική και ασφαλής. Αναλόγως του προσώπου, της ηλικίας και της σύσπασης των μυών αποφασίζουμε ποια είναι η ενδεικνυόμενη. Αφήστε σε μας την επιλογή!!!

 • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

  Μην μοιράζεστε τη ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, κάποιος θα υποδοσολογηθεί.

  Μην ρωτάτε από το τηλέφωνο πόσο κάνει μια ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, χαμηλή τιμή σημαίνει συνήθως και χαμηλή ποιότητα υλικού ή εφαρμογής . . δεν θα σας αρέσει ούτε το ένα ούτε το άλλο…

  Μην θεωρείτε ότι γνωρίζετε τα πάντα επειδή έχετε ξανακάνει… η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια…

 •