Οι λόγοι πιθανών επιπλοκών στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Η Dr Χριστιάννα Ρεπούση απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για τις πιθανές και μη αναστρέψιμες επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Ποιοι είναι οι λόγοι
πιθανών & μη αναστρέψιμων επιπλοκών
στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Υγεία πάνω απ’ όλα» που προβλήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.45 το μεσημέρι, η Dr Χριστιάννα Ρεπούση, δερματολόγος- αφροδισιολόγος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για τις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Τι πρέπει να προσέχουμε

✔️Κακή τοποθέτηση
✔️Κακής ποιότητας υλικό
✔️Κακός συνδυασμός των δύο παραπάνω

ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ

Το πιο σημαντικό στις ενέσιμες θεραπείες είναι η επιλογή μόνο εξειδικευμένου γιατρού για την τοποθέτηση του υλικού. Εξειδικευμένος γιατρός στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου είναι μόνο ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ και ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ!
Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από όλους. Όταν επιλέγετε άλλες ειδικότητες γιατρών για τις ενέσιμες θεραπείες του προσώπου σας, όπως οφθαλμιάτρους και αναισθησιολόγους, ή ακόμα χειρότερα περιπτώσεις μη γιατρών, όπως οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς, αισθητικούς, μακιγιέζ, τότε είστε κι εσείς ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το αποτέλεσμα και τις πιθανές μη αναστρέψιμες επιπλοκές!

ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΟ

Είναι γνωστό ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλές ποιότητες υλικών.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγει κανείς αρίστης ποιότητας και αναγωρίσιμα υλικά για την έγχυση στο πρόσωπο των ασθενών. Ο εξειδικευμένος Δερματολόγος εξετάζει διεξοδικά κάθε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του και επιλέγει προσεκτικά τόσο το υλικό όσο και τον τρόπο εφαρμογής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας προσώπου.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ & ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΟΥ

Αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μόνιμης παραμόρφωσης!
Κανένα υλικό δεν παραμορφώνει από μόνο του. Όμως η κακή επιλογή μη εξειδικευμένου γιατρού σε συνδυασμό με κακής ποιότητας υλικό, μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του προσώπου. Αρκεί να σημειωθεί εδώ ότι το 50% των περιστατικών που βλέπουμε στη Mydermaclinic οφείλεται σε αυτόν τον επικίνδυνο συνδυασμό.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από όλα αυτά?

✔️ Να μην εμπιστεύεστε και να μην επιλέγετε τις ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αντιθέτως, αυτές οι χαμηλές τιμές πρέπει να σας προβληματίζουν και να σας υποψιάζουν. Γιατί η υποτιθέμενη έκπτωση που παίρνετε από αυτές τις προσφορές οφείλεται και στο χαμηλής ποιότητας υλικό και στον μη εξεικευμένο επαγγελματία που το τοποθετεί.

✔️ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ: ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!
Οπότε αξίζει να ψάξετε παραπάνω, πριν αποφασίσετε το γιατρό που θα εμπιστευτείτε.

Τελικά υπάρχουν πιθανές επιπλοκές στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου?

Ναι, πιθανές επιπλοκές μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι ο κανόνας, αλλά μπορεί να συμβεί. Το σημαντικότερο όλων είναι να έχετε επιλέξει εξαρχής έναν εξειδικευμένο γιατρό που να ξέρει πως να αντιμετωπίσει την πιθανότητα επιπλοκών.
Οι Δερματολόγοι της Mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη εξειδικεύονται και μετεκπαιδεύονται συνεχώς στις ενέσιμες θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμες και ικανές να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε επιπλοκές ενδέχεται να παρουσιαστούν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή ερώτηση που θα θέλατε να κάνετε στις δερματολόγους της mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη,
μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του ιατρείου: 22940 92400.

0

Βίβιαν Σταμούλη

Σε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό, μπορείς να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της δερματολόγου Χριστιάννας Ρεπούση. Πάντα ακριβής στις διαγνώσεις, άκρως ενημερωμένη και εξειδικευμένη στις τελευταίες εξελίξεις για τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Το team της επίσης εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έλπη Λιβιεράτου

Όταν λέμε ιατρείο σκεφτόμαστε ένα περιβάλλον ψυχρό που υποβόσκει ο πόνος. Ο χώρος σας δεν έχει καμμία σχέση με την εικόνα αυτή. Είναι ένα ζεστό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια, όπου τα άτομα που το επανδρώνουν είναι πάντα χαμογελαστά, έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν και να σου λύσουν οποιδήποτε πρόβλημα. Υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός φιλικής συμπεριφοράς και επιστημονικής κατάρτισης. Απλά …συνεχίστε έτσι!!!

Κατερίνα Νικολοπούλου

Εδώ και χρόνια η Χριστιάννα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Γλυκιά, ευγενική πάντα με το χαμόγελο αντιμετωπίζει τους ασθενείς της με πραγματικό ενδιαφέρον. Της εμπιστεύομαι όλα τα δικά μου δερματολογικά προβλήματα όπως και των παιδιών μου. Το δερματολογικό ιατρείο της Χριστιάννας Ρεπούση προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. Πολύ καλόγουστος χώρος και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Εξαιρετική δερματολόγος με σημαντική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και πάνω απ’όλα με μεγάλη αγάπη για το λειτούργημα που ασκεί. Την συνηστώ ανεπιφύλακτα…

Σοφία Κυπαρίσση

Δύσκολο να κλείσω σε λίγες λέξεις αυτά που νιώθω για τη γιατρό και γυναίκα Χριστιάννα Ρεπούση. Επιστημονικό ήθος, συνέπεια, βαθιά γνώση της επιστήμης της. Το μότο της άλλωστε είναι “Η γνώση είναι δύναμη”. Χαρισματική προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη, σ’ένα περιβάλλον όπου όλα είναι όμορφα και ανεπιτήδευτα. Η ομάδα της, η dream team της, οι υπέροχες Λίλα και Φιλίτσα, προσεχτική επιλογή της κ.Ρεπούση ώστε το ιατρείο να λειτουργεί άψογα.

Αμαλία Παπαδάκη

Η Χριστιάννα και η ομάδα της παρέχουν υπηρεσίες μοναδικές σε πολύ καλές τιμές. Άνθρωποι που από καρδιάς σου λένε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και όχι αυτό που επιτάσσεται από τη μόδα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Χριστιάννα Ρεπούση και την ομάδα της διότι έχω δει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα…

Ειρήνη Μενδρινού

Χώρος χαλαρός και ιδιαίτερα φωτεινός. Αυτό που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα είναι μια ανθρώπινη, φιλική, ζεστή συμπεριφορά που συνοδεύεται από συνεχή επιστημονική ενημέρωση με αποτελέσματα όμορφα, δροσερά, φρέσκα και πάντα τόσο όσο … Σας εμπιστεύομαι

Ελένη Καρκάνη

Υπέροχος χώρος πλαισιωμένος από ξεχωριστούς ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου τους, γεμάτους όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους, με σκοπό τους να σου τονισουν ότι είσαι μοναδικός…