• Τι επιτυγχάνουμε με τη θεραπεία Dermio Care Facial;

  Με το Dermio επιτυγχάνουμε την αναδόμηση – αναγέννηση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα εσείς χαλαρώνετε.
  Το Dermio έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιγήρανση του δέρματος, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά τη θεραπεία.
  Παρέχει περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος ενδυναμώνοντας τα, βελτιώνει την απορρόφηση των ενεργών συστατικών που έχουμε ήδη τοποθετήσει στο πρόσωπο και ταυτόχρονα αυξάνει το ρυθμό σύνθεσης του κολλαγόνου ενώ παρέχει σε όλο το σώμα και στον εγκέφαλο το απαραίτητο οξυγόνο μέσω του αναπνευστικού συστήματος.

 • Πως λειτουργεί το Dermio;

  Η ενέργεια παρέχεται από το ειδικό επικάλυμμα που υπάρχει στη κορυφή της μάσκας ιόντων.
  Από εκεί διεισδύει μέσα στο δέρμα τονώνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ταυτόχρονα με τη διοχέτευση των αρνητικών ιόντων, όλο το σώμα και ειδικότερα ο εγκέφαλος οξυγονώνονται τέλεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 • Συνδυάζεται το Dermio Care Facial με άλλες θεραπείες;

  Συνήθως η θεραπεία διαρκεί για 30 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί αποτελεματικά και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής, του προσώπου και του ντεκολτέ.
  Το Dermio Care Facial μπορεί να εφαρμοστεί πριν, μετά είτε και κατά τη διάρκεια της βασικής θεραπείας. Χρησιμοποιείται ακόμακαι σαν προ θεραπεία, προετοιμάζοντας το δέρμα για τη κύρια θεραπεία.
  Είναι εντελώς ανώδυνο και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.