Αποτρίχωση άνω χείλους με laser alexandrite.

Η αποτρίχωση στο άνω χείλος ( μουστάκι) είναι ίσως η πιο περιζήτητη εφαρμογή του laser αποτρίχωσης. Θέλει πολύ προσοχή να μην ακουμπήσει το laser στα χείλη και να είναι σίγουρος ο χειριστής ότι έχει θεραπεύσει όλη την περιοχή σωστά και με ακρίβεια.

 • ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ;

  Η ύπαρξη τριχοφυίας σε περιοχές που φυσιολογικά στις γυναίκες δεν έχουν τρίχες λέγεται δασυτρυχισμός και μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικότητα, φυλετική καταγωγή και ορμονολογικές διαταραχές (σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών). Παρατηρείται βέβαια και κατά την εμμηνόπαυση.

 • ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ MYDERMACLINIC;

  Το laser που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας είναι το Laser Alexandrite Gentle plus του αμερικάνικου οίκου Candela και είναι long pulse alexandrtite laser σε μήκος κύματος 755nm.

 • ΠΩΣ ΤΟ LASER ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ;

  Το alexandrite laser 755 της Candela παράγει ένα είδος φωτός, το οποίο στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακο της τρίχας. Καταστρέφοντας το θύλακο της τρίχας σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί και τελικά παύει να υπάρχει στο σημείο όπου εφαρμόζεται το laser.

 • ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ LASER;

  Επειδή το laser αποτελεί εξαιρετικά ασφαλή τρόπο αποτρίχωσης, η ενδεδειγμένη ηλικία έχει άμεση συνάρτηση με την εγκατεστημένη η μη τριχοφυΐα. Πάντα η ιατρός θα εκτιμήσει την περίπτωση και θα αποφασίσει για την έναρξη η μη των συνεδριών.

 • ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ LASER;

  Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον οργανισμό μας από την χρήση των lasers. Τα lasers δεν είναι όπως η ακτινοθεραπεία. Δεν διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, για παράδειγμα το laser αποτρίχωσης στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακο της τρίχας και καταστρέφει μόνο αυτόν.

 • Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΠΟΝΑΕΙ;

  Η χρήση του laser μπορεί να προκαλέσει κάποια ενόχληση. Εξαρτάται κυρίως από το πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή που αποτριχώνεται και από την ισχύ (την ενέργεια).

 • ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ;

  Συνήθως, μετά την εφαρμογή του laser υπάρχει στην περιοχή ένας ελαφρύς ερεθισμός, που υποχωρεί γρήγορα.

 • ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

  Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν τη θεραπεία με το laser καλό είναι να μην έχει γίνει χρήση κεριού ή ξανθιστικής κρέμας και η επιδερμίδα δεν θα πρέπει να είναι πρόσφατα μαυρισμένη.

  Απαραίτητη η αποφυγή της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο για μία εβδομάδα μετά το laser καθώς και η χρήση αντηλιακού σκευάσματος.

 • ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LASER ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ;

  Η διαδικασία απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα περιλαμβάνει τακτές επαναληπτικές συνεδρίες, ο αριθμός των οποίων δε μπορεί να προκαθοριστεί από την αρχή. Τα δεδομένα από την εμπειρία μας καθώς και τη διεθνή βιβλιογραφία δείχνουν ότι για το πρόσωπο μετά από 10 συνεδρίες και για το σώμα μετά από 6 συνεδρίες με το laser Alexandrite έχει επιτευχθεί σημαντικότατη βελτίωση της τάξεως του 85-90% μείωσης των τελικών τριχών. Από εκεί και μετά, εσείς θα καθορίσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί και τις επαναληπτικές συνεδρίες που ενδεχομένως να χρειαστούν.

 • Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;

  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι περιοχές του σώματος όπως το πρόσωπο και ο λαιμός στη γυναίκα ή η πλάτη στον άνδρα είναι περιοχές με εντονότερη ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυΐα και απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών.

 • ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ ΜΕ LASER;

  Όσον αφορά τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών είναι κατά μέσο όρο περίπου 45-50 ημέρες και γίνονται ακόμα μεγαλύτερα όσο αδυνατίζει η τρίχα. Η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα των συνεδριών είναι σημαντική και εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα.

 • ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ;

  Μην ¨τσιμπάτε¨ στις διάφορες προσφορές κέντρων αισθητικής και ομορφιάς που υπόσχονται απαλλαγή από την τριχοφυΐα σε τιμές εξευτελιστικές. Συνήθως τα μηχανήματα ή οι χειριστές τους είναι ανεπαρκείς και μπορούν να προκληθούν σοβαρά εγκαύματα και ανεπανόρθωτες βλάβες.

  Μην αφήνετε να σας ξυρίσουν και να μην πειράζετε το χνούδι!!!! Θα το μετανιώσετε!!!