Η Βοτουλινική τοξίνη (ΒΟΤΟΧ/DYSPORT), είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επανάσταση στην επιστήμη της κοσμετολογίας μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μοναδικής, αξιοθαύμαστης και μακράς διάρκειας αντιρυτιδικής της δράσης. Η χρήση του μπότοξ αποτέλεσε σταθμό για την αισθητική δερματολογία καθώς και εφαλτήριο για συνεχή έρευνα στον τομέα της αντιγήρανσης. Έτσι σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στη διάθεσή μας μία νέα ουσία, την Αργιλερίνη, με δράση παρόμοια με εκείνη της βοτουλινικής τοξίνης και σας την παρουσιάζουμε αμέσως παρακάτω.

 

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΓΙΛΕΡΙΝΗ

  Η Αργιρελίνη είναι ένα φυσικό εξαπεπτίδιο που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός ερευνητικού προγράμματος. Εφαρμόσθηκε σε γυναίκες εθελόντριες για χρονικό διάστημα ενός μήνα και πέτυχε την in vivo ελάττωση του βάθους των ρυτίδων τους κατά 30%, σύμφωνα με τα ευρήματα της τοπογραφικής ανάλυσης του δέρματος του προσώπου τους.

 • ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ

  Η Αργιρελίνη δρα αναστέλλοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών (κατεχολαμινών) και ελαττώνει την μυϊκή σύσπαση. Μιμείται δηλαδή τη δράση της νευροτοξίνης (μπότοξ) στους ιστούς. Είναι λιγότερο ισχυρή από τη Βοτουλινική τοξίνη, αλλά δεν εμφανίζει την τοξικότητα που έχει το μπότοξ όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες δόσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή, ότι η Αργιλερίνη είναι ένα ασφαλές βιοπεπτίδιο, εναλλακτικό της βοτουλινικής τοξίνης στην Κοσμετολογία.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗΣ

  Η Αργιρελίνη, έχει μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν πολλά υποσχόμενη ουσία:

  · Είναι πολύ διεισδυτική στο δέρμα

  · Δεν δημιουργεί ερεθισμούς

  · Δεν παρουσιάζει τοξικότητα σε υψηλές συγκεντρώσεις

  Το φαρμακευτικό της προφίλ είναι δηλαδή ασφαλές, όσο και αποτελεσματικό. Για τον λόγο αυτό, τα πεπτίδια που μιμούνται τη δράση του μπότοξ όπως είναι η Αργιλερίνη, αναμένεται να αποτελέσουν την επόμενη γενιά δερμοκαλλυντικών με αντιρυτιδική δράση.

 • ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΛΕΡΙΝΗ

  Η χρήση της Αργιλερίνης συνιστάται:

  · Για την βελτίωση των γραμμών έκφρασης στο μέτωπο, τα φρύδια και γύρω από τα μάτια

  · Για την βελτίωση των γραμμών έκφρασης στο άνω χείλος (ρυτίδες καπνιστού ή bar code).

 • ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΛΕΡΙΝΗ

  Η Αργιλερίνη χρησιμοποιείται σαν ενέσιμη μεσοθεραπεία από τον Ειδικό Δερματολόγο, ο οποίος αφού εκτιμήσει τον βαθμό των ρυτίδων έκφρασης και τη φωτογήρανση στο δέρμα σας, θα προτείνει τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών καθώς και το κατάλληλο μεσοθεραπευτικό σχήμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ

  1. Φυσικό και ήπιο αποτέλεσμα μπότοξ στο δέρμα

  2. Αποτελεσματική αντιρυτιδική δράση

  3. Μείωση και πρόληψη των ρυτίδων έκφρασης