Πρόκειται για μία θεραπεία ενίσχυσης λάμψης που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της λάμψης σε όλα τα θαμπά και ταλαιπωρημένα δέρματα αλλά και πριν από σημαντικά γεγονότα όπως γάμος, βάφτιση.

 • Ποια είναι η διαδικασία του Revitalizing Protocol by SESDERMA για λάμψη της επιδερμίδας;

  Αρχικά γίνεται πολύ καλός καθαρισμός του δέρματος με γάζα και τη βοήθεια ενός λιποσωματικού καθαριστικού (Sensyses Liposomal Cleanser) και στη συνέχεια εφαρμόζεται μία λεπτή στρώση από το Salipeel DS. Ακολουθεί συνδυασμός δύο προϊόντων νανοτεχνολογίας τα οποία εφαρμόζονται στην επιδερμίδα για 10-15 λεπτά: Glowing Powder & Argipeel Nanotechnology. Η επιδερμίδα ξεπλένεται και στεγνώνεται πολύ καλά και ακολουθεί απαλό λεμφικό μασάζ αναζωογόνησης με τη βοήθεια μιας αμπούλας νανοτεχνολογίας Natuvalia Glowing Effect, μιας πλούσιας σε λιποσώματα φόρμουλας της SESDERMA για πολύ βαθιά αναζωογόνηση και έντονη λάμψη. Η θεραπεία ολοληρώνεται με την εφαρμογή της ειδικής μάσκας νανοτεχνολογίας Vitamin C Nanomask η οποία παραμένει για 15 -20 λεπτά.

 • Σε ποιους απευθύνεται η ΝΕΑ θεραπεία λάμψης Revitalizing Protocol by SESDERMA;

  Η συγκεκριμένη θεραπεία συστήνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και κυρίως σε όλους εκείνους που αναζητούν λάμψη και φρεσκάδα σε ένα ήδη θαμπό δέρμα, με ιδιαίτερη έμφαση στους καπνιστές.

 • Πως θα είναι το δέρμα μου μετά την θεραπεία;

  Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο, λαμπερό και σφριγηλό. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

 • Πόσες συνεδρίες Revitalizing χρειάζονται;

  Ο τελικός αριθμός των συνεδριών θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της θεραπείας κατά την διάρκεια των συνεδριών.
  Μία συνεδρία αρκεί για ένα απαλό και εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας.
  Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα προτείνουμε 4 συνεδρίες, μία κάθε 15-20 ημέρες. Στη φάση της συντήρησης μία συνεδρία κάθε 2-3 μήνες.

 • Χρειάζονται ειδικά προϊόντα περιποίησης μετά το τέλος της θεραπείας;

  Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου, με την βοήθεια της δερματολόγου Χριστιάννα Ρεπούση, θα σας προτείνουν συνδυαστικά εξειδικευμένα προϊόντα για το δικό σας δέρμα καθώς και συμβουλές περιποίησης που θα συμβάλουν στη συντήρηση του αποτελέσματος.